måndag 2 maj 2011

Ikonrea!

I samband med vår utställning på Otecknad den 8e maj tänkte jag passa på att rea ut lite ikoner, små tavlor och annat smått och gått.
Nedan visar jag lite exempel på vad jag kommer att sälja, allt kommer att säljas för 50-250 kr beroende på storlek och skick. Jag har dessutom pimpat dem både med lack och upphängningsanordning, bara att ta med hem och spika upp på väggen. Eller limma fast en magnet på baksidan och sätt upp på kylen. Vilket som.

T.ex.
Eller t.ex de här.

Katt Sebastian.

Jag rotade i mina hyllor och hittade även denna storsäljare från förr, Twin Peaks-affischen. Jag ber om ursäkt för de dåliga bilderna men jag är för tillfället kameralös igen, affischerna är screentryckta på guldpapper och motivet är en hund som gått i snön. Texten lyder "I have no idea where this will lead us but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange".
Har ännu inte bestämt vad de ska kosta men det är som sagt de sista i högen så priset kommer att variera beroende på skick. Om även du vill äga en så rekommenderar jag att du kommer på vernissaget och väljer ut just den du vill ha (om någon skulle ha ett enormt sug efter en likadan fast i turkos eller rosa så har jag för mig att jag har några liggande på vinden. Hör av dig isåfall så letar jag fram dem till söndag!)

EDIT: Kalle sa att "för helvete Martina, om du ska ta bilder av saker som du ska sälja så kan du väl LE lite!" Ok då!

2 kommentarer:

Amanda sa...

Ååååååh, jag vill ju så hemskt gärna ha en sån där guldaffish med vovve. Men eftersom jag bor så himla långt bort så kommer ajg inte kunna komma och köpa en på vernissage. Om du har möjlighet får du gärna gömma en som jag kan köpa när jag flyttar hem igen.
Puss!

Like A Bad Girl Should sa...

Bah, le, det är överskattat.